Dijous, 23 De Febrer De 2017
c. Sitjar, 2, Alcoletge - 25660
Telèfon: 973 19 60 11 Fax: 973 19 60 65

Novetats

06/02/2017

JOAN LLADÓS INICIA LA TEMPORADA AL PODI


Foto

Joan Lladós ha començat la temporada de supermoto amb força. El pilot oficial TM ha disputat la primera cursa del Campionat de Catalunya a Móra d'Ebre i ho ha fet amb molt bones sensacions, acabant en la segona posició en la categoria reina de SM1.

Lladós ha rubricat la seva actuació amb dues segones posicions en carrera, just per darrere d'un dels pilots de referència com és Francesc Cucharrera. Després d'uns entrenaments cronometrats, que es van saldar amb una caiguda i no molt bones sensacions a conseqüència de la intensa pluja, va començar la carrera. A la primera sortida a pista Joan Lladós es va posar tercer i, finalment, segon, posició en la qual va creuar la bandera de quadres. Molt més intensa va ser la segona mànega. El de TM es va posar líder a meitat de carrera i quan
ja semblava que podia somiar amb el triomf, Cucharrera aprofitava un mínim
espai a falta de tres voltes per posar-se primer i acabar amb la victòria. El
d'Alcoletge seguirà amb la seva pretemporada per anar millorant la seva motocicleta de cara a les competicions oficials del Mundial i l'Europeu, així com del Campionat d'Espanya, que són, sens dubte, les competicions a les quals ha d'arribar al màxim nivell.
Mapa Web