Diumenge, 16 De Desembre De 2018
c. Sitjar, 2, Alcoletge - 25660
Telèfon: 973 19 60 11 Fax: 973 19 60 65

Novetats

14/02/2017

La Fibra Òptica arribarà a Alcoletge


Foto

L’operadora ADAMO Telecom i l'Ajuntament han arribat a un acord per fer possible aquesta actuació que proporcionarà servei a 1.350 llars del poble.

El passat mes de  gener, l'empresa de telecomunicacions ADAMO ha iniciat el desplegament de xarxa de Fibra Òptica. Gràcies a aquesta actuació, els veïns que hi estiguin interessats podran gaudir de l'Internet més ràpid del país a una velocitat de 1.000 Mb de descàrrega i 200 Mb de pujada a preu molt competitiu. El servei inclou, a més a més, atenció al client a través de personal altament qualificat i la possibilitat de contractar també serveis de telefonia fixa i mòbil.

Això suposarà un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat d'accés a Internet de totes les llars i les empreses del poble, servei clau per al desenvolupament personal, social i empresarial de la zona i dels seus habitants.

ADAMO té previst finalitzar els treballs destesa del cablejat de Fibra Òptica durant el segon semestre d'aquest any, moment en què totes les llars del nucli de la població podran gaudir ja de connexió.
Mapa Web