Divendres, 18 De Agost De 2017
c. Sitjar, 2, Alcoletge - 25660
Telèfon: 973 19 60 11 Fax: 973 19 60 65

Novetats

22/06/2017

JOAN LLADÓS ARRENCA A UN PAS DEL TOP 10 AL MUNDIAL 2017


Foto

Joan Lladós ha iniciat aquest cap de setmana el Mundial de Supermoto 2017. El pilot oficial TM ho ha fet al Complex del Motor d'Albaida fent front als rivals més ràpids del planeta i la intensa calor.

Després d'uns bons entrenaments lliures i cronometrats, en què va aconseguir el desè millor temps, el d'alcoletge iniciava la jornada dominical amb bones sensacions al warm up, en el qual seria novè.

Ja en les mànigues de carrera, sota un sol de justícia en el traçat valencià, Lladós aconseguia ser vuitè en la primera sortida a pista i onzè en la segona. Mala sort va ser la que va tenir en la definitiva carrera, ja que mentre es trobava en una excel·lent setena posició patia una caiguda a tan sols quatre voltes per a la bandera relegant fins a la catorzena plaça.

No obstant això, el gran treball i esforç d'aquests dos dies el faran arribar a la propera parada del certamen internacional, que se celebrarà a Colòmbia el primer cap de setmana d'agost, en el lloc onze empatat a punts amb el desè classificat.
Mapa Web