Diumenge, 16 De Desembre De 2018
c. Sitjar, 2, Alcoletge - 25660
Telèfon: 973 19 60 11 Fax: 973 19 60 65

Novetats

20/11/2018

Lladós tanca una temporada positiva amb un títol i una gran actuació en el Supermoto de les Nacions


Foto

.

Joan Lladós ha posat el punt final a una temporada molt positiva que ha tingut el seu millor exponent en el títol aconseguit en el Campionat de Catalunya, encara que sense oblidar la quarta plaça al Campionat d'Espanya, el seu lloc 16 a l'Europeu i la quarta posició al Supermoto de les Nacions, on va ser el millor pilot espanyol.


Començant pel Campionat de Catalunya, Joan Lladós va demostrar ser el més regular tot i comptar amb el handicap de disputar només quatre de les cinc proves del calendari. Aquest fet va propiciar que la classificació del campionat estigués molt ajustada i que el títol no es resolgués fins a l'última cita i per un sol punt de marge. Per això, i tot i que era un objectiu menor per a aquest any, és un títol que "m'ha fet molta il·lusió", tal com ell mateix reconeix.
Pel que fa al Campionat d'Espanya, Lladós es mostra satisfet amb la seva trajectòria, perquè "durant tot l'any he estat molt competitiu i he lluitat sempre pels llocs del podi i per les victòries". Com a mostra d'aquest bon fer, el pilot d'Alcoletge recorda la segona plaça aconseguida en la cita de la Ribera -el seu millor resultat de l'any- i també el fet que "en totes les proves he sortit des de la primera línia de la graella".
Malgrat aquestes bones sensacions, Lladós admet que "en alguns moments m'ha faltat competir millor", i lamenta especialment la cita de Valladolid, en què va patir un problema mecànic que li va fer perdre totes les opcions d'anar més enllà del quart lloc final que va aconseguir en el campionat.
Pel que fa al Campionat d'Europa, Joan Lladós ho va afrontar per tercer any consecutiu formant part de l'estructura de TM Factory. Lladós no dubta en assenyalar que "és un campionat molt complicat pel nivell dels pilots", una circumstància que el va relegar fins al lloc 16 de la general final, amb 50 punts, un balanç al qual cal afegir la seva sisena plaça final a la subcategoria Lites, dirigida a pilots que mai haguessin fet un Top 3 en un Mundial o Europeu. Lladós recorda que a la primera prova, disputada a Itàlia, va ser tercer en aquesta categoria, aconseguint així el seu primer podi internacional.

Finalment, també cal destacar que va ser seleccionat per l'equip espanyol per disputar el Supermoto de les Nacions, que es va celebrar al circuit de la Ribera de la Comunitat Valenciana. Joan Lladós recorda que "vaig tenir un gran cap de setmana, acabant quart i sent el millor pilot espanyol en les dues carreres", en una cita que reunia els millors especialistes del panorama internacional.


 
Mapa Web